Ψηφιακές Υπηρεσίες

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Ενδεικτικά, αναφέρουμε:

Α. Ηλεκτρονική προώθηση προϊόντων

Πολλές φορές δεν αρκεί η άριστη πρώτη ύλη ή τα νόστιμα και πλούσια σε ευεργετικές ουσίες προϊόντα, για τα οποία διακρίνεται ο τόπος μας . Η αποτελεσματικότητα της συνολικής προσπάθειας του αγρότη τελικά κρίνεται από την προώθηση του προϊόντος και την επίτευξη πωλήσεων!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας για την υποστήριξη των αγροτών, αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση των προϊόντων τους σε διαθέσιμες πλατφόρμες και εργαλεία.

Στόχος είναι κάθε παραγωγός/επιχείρηση:

Στην περίπτωση που είστε παραγωγός/ δημιουργός της ΠΕ Άρτας μπορείτε να προβάλετε το προϊόν σας, εύκολα και γρήγορα και από εδώ!

Η σελίδα αποτελεί ένα κοινό σημείο προβολής των προϊόντων που παράγονται/δημιουργούνται στην Άρτα.

Epirus Land - Υπηρεσίες Αγρότες Ψηφιακές Υπηρεσίες

Β. Συμμετοχή σε διαγωνισμούς/ δημοπρασίες για μίσθωση αγροτεμαχίων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης δημόσιας γεωργικής γης μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας/ δημοπρασίας. Η γη διανέμεται σε ανέργους, νέους αγρότες, πτυχιούχους γεωτεχνικής σχολής (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) και επαγγελματίες αγρότες !

Προτεραιότητα δίνεται στην καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων – τροφίμων που περιλαμβάνονται στο «καλάθι» της οικείας περιφέρειας, με βάση το στρατηγικό σχέδιο που εκπονείται.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αν έχεις μια ΙΔΕΑ και ψάχνεις ΟΜΑΔΑ για την υλοποίησή της ή έχεις την ΟΜΑΔΑ αλλά δεν έχεις ΙΔΕΑ τι θα μπορούσες να κάνεις, επικοινώνησε μαζί μας!

Epirusland © 2023
Nodus Digital Agency