Πιστοποιήσεις Οικοτεχνίας
Πιστοποιήσεις Οικοτεχνίας
Δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής (γλυκά κουταλιού, μαρμέλαδες, επιτραπέζιες ελιές, τραχανάς, χυλοπίτες, κ.α.). Τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στο χώρο της αγροτικής εκμετάλλευσης ή της αγροτικής κατοικίας, ο οποίος ονομάζεται μονάδα τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής (ή Οικοτεχνία).
Ενημερωθείτε για την ορθή πρακτική οικοτεχνίας και την δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης!